Platt mage

De flesta vill ha en platt mage. För att få bort en kulmage finns inga magiska tricks. Fettförbränning, rätt kost och träning är vad som fungerar.



Träna magen rätt
Många som vill ha en platt mage med rutor gör ofta felet att bara köra massa situps. Detta bidrar endast till att dina magmuskler blir större. Tränar man bara magmuskulaturen ”ramlar den fram” eftersom att ryggens muskler inte orkar hålla upp den. För att få en platt mage med synliga muskler gäller det för det första att köra varierande övningar så att alla magmuskler aktiveras, sneda, raka, djupa och de yttre och dessutom lägga mycket fokus på att träna ryggens alla muskler.

Kombinera med förbränning
En annan viktig del är förbränningsträning. Annars kommer rutorna bara att gömma sig ”under” fettet. Powerwalks och intervall träning är de bästa motionsformerna för förbränning av fett!

Ät rätt
Sedan är kosten självklart otroligt viktig. Äter man fel kommer inga resultat! Ät ofta och lite. Var tredje-var fjärde timme. Ät kolhydrater med lågt GI, omättat fett och mycket proten. Ät mycket grönsaker och skippa godis, snacks och kaloririka drycker.



Kommentarer
Postat av: Tina

Tack för tipsen! Jag skulle göra vad som helst för en plattare mage, men julmaten kommer i vägen ;) Men plattare mage får bli nyårslöfte á la 2011.

2010-12-21 @ 23:23:27
URL: http://www.plattare-mage.se
Postat av: Jessica

En såndär mage skulle man ha!... Jobbar på de..! :)

2011-06-18 @ 10:27:22
URL: http://jesshicka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0