Kesella Glass


Ingridienser
- Kesella, ca. 400-500g
- Frysta bär (ex blåbär, hallon) , ca. 300g
- Fun ligt
- En mixer


Gör Såhär
Mixa det till rätt konsistens och du får en otroligt porös och krämig "glass". Dekorera gärna med lite bär!


Kommentarer
Postat av: glitzy

kan du inte komma över till shapemeup å blogga? maila [email protected] vid intresse

kram

2010-10-13 @ 09:12:30
URL: http://glitzybloggen.se
Postat av: Karin

mm så mumsigt:D det där gillar jag;)

2010-10-13 @ 09:31:16
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Karin

mm så mumsigt:D det där gillar jag;)

2010-10-13 @ 09:31:17
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Kakmonster

Underbar blogg! Tack för massa bra tips;)

2010-10-13 @ 10:51:44
URL: http://skinnyfield.blogspot.com/
Postat av: Lisettes träning

Eller hur, älgkött är otroligt gott! :-) Vilken härlig blogg du hade, massa fina bilder!

2010-10-13 @ 13:12:51
URL: http://lisettestraning.shapemeup.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0